Nyårssupé

Fullbokade Nyår
2020 har varit ett väldigt speciellt år för många, och då de flesta kommer att vara hemma på Nyår på grund av den pågående pandemin, har bokningarna till oss skjutit i höjden och har i år nått vår fulla kapacitet. Detta gör att vi tyvärr inte kan ta emot fler bokningar till Nyår i år. Kom istället in till oss i butiken där vi har massa gott vid disken.

Vi önskar er alla ett gott nytt år och välkommen åter igen 2021.

Värmebeskrivning

Allergener

Minsta antal: 1 person
Trerätters ytan mingel, pris per person : 610:-
Trerätters med mingel, pris per person : 670:-

Bästa kund!

Nyårssupén arrangeras apart, dvs separat packat i formar och burkar. För bästa resultat arrangeras sedan maten på eget porslin av er som kund. Ihop med maten kommer en beskrivning med tips på upplägg samt tider för värmning. Vi rekommenderar er att kika i vår butiksmonter vid avhämtning där vi presenterar menyn på tallrik och enligt oss bästa tips för trevligaste upplägg.

Menyn går att beställa till Onsdag 30/12 samt Nyårsafton 31/12.

Öppettider:

Onsdag 30/12 10:00-19:00 (upphämtning 17:00-19:00)

Nyårsafton 10:00-16:00.

Vänligen försök att göra er order så tidigt som möjligt för att undvika eventuell fullbokning. Vi ser fram emot att få den stora äran att tillaga årets godaste middag. Hjärtligt välkommen!

Se även vår nyårsbuffé

Stäng Sofinas webb-butik
Beställ hem allt från färdiga rätter till läckerheter från butiken i vår webb-butik Gå till butikenWebb-butik - Fri leverans

Under rådande omständigheter är det klokt att undvika stora folksamlingar. Beställ din påse med godsaker med hemleverans i stället. OBSERVERA! Fri leverans gäller enbart vid bokning via vår webb-butik och inte från övrigt sortiment. Vid leverans levereras maten någon gång mellan 11-15 och all mat kommer kall för egen uppvärmning. Tänk även på att våra rätter klarar minst tre dagar i kyl och går givetvis utmärkt att frysa.

Läs mer här

Vi fakturerar ditt företag eller betala via swish som privatkund. Samtliga priser inkl moms. Boka din order på www.sofina.net eller 031-201452 - Varmt välkomna!

Klicka här för att läsa om vår hantering gällande Corona / COVID-19