Festlokaler

Gråbogården | Norges Hus

Klicka här för att komma till Sofinas cateringmeny. Vi levererar till självkostnadspris eller så hämtar ni maten i vår fina butik på Lorensbergsgatan 18 i centrala Göteborg. Önskar ni en helhetslösning med servitris ordnar vi naturligtvis detta, kontakta Sofina kök & catering för mer information och bokning av catering.
Gråbogården

Gråbogården erbjuder en naturupplevelse utöver det vanliga.

Gråbogården är belägen avskilt mitt i skogen vid mysig badsjö endast 35 minuter från Göteborg. Utsikten mot sjön och skogen är avkopplande för både kropp och själ, och tystnaden bidrar till en skön natts sömn. Det är det perfekta stället för ert nästa möte, företagskonferens, utbildning, födelsedagsfest, släktträff, dop, minnesstund eller bröllop. Skräddarsy ert evenemang precis som ni vill.

Gråbogården består av två nyrenoverade byggnader av hög standard med 40 bäddar i flerbäddsrum, konferens och festsal med plats för 42 middagsgäster, fullt utrustat kommersiellt kök, lounge rum med soffor, badrum och toaletter. Allt finns för tillagning, förvaring och servering av måltider för stora grupper.

Utomhus finns stora grönytor, utomhusmöbler, terrass med kolgrillar, brygga och en eldstad vid sjön. Lån av kanoter, kajaker, stand up paddle boards och flytvästar finns. Det finns fina omgivningar med naturstigar, närhet till elljusspår och möjlighet till bad, fiske, bärplockning och svampplockning. På sommaren kan ni beundra de vackra vita och rosa näckrosorna i sjön Trehörningen.

Om du söker en avkopplande semester eller en vacker mötesplats i avskildhet i naturen, då är Gråbogården rätt för er.

Boka lokalen via https://www.grabogarden.com/sv och skicka er cateringförfrågan till info@sofina.net, så återkommer vi till er inom kort.

 
 
 
Norges hus

Mitt i centrala Göteborg på evenemangsstråket ligger Norges Hus konferens & event i sin alldeles egna lugna oas. Här kan man hyra lokal för bröllop & fest, konferenser, tillfälliga showroom, utbildningar, företagsevent med mera. Det är en vacker och unik miljö med mysig ”hemma hos” känsla samt parkering och stor trädgård i direkt anslutning till lokalerna. Norges Hus hemtrevliga lokaler är lätta att anpassa efter just ditt önskemål.

Kontakta Norges Hus konferens & event på info@norgeshus.se för att boka lokalen och kontakta oss på Sofina kök & catering så hittar vi tillsammans bäst upplägget för er catering.

https://norgeshus.se