Om oss

Sofina Kök & Catering är en anrik verksamhet med catering samt butik med färdiglagad mat. Historien går hela vägen tillbaka till 60 talet då Sofina blev en av Sveriges första butiker med färdiglagad mat. För många Göteborgare med omnejd är Sofina ett riktmärke på kvalitet och service.

Sedan 1988 har vår verksamhet drivits av Familjen Esser som nu har sin tredje generation arbetande i familjeföretaget. Huvudägare är Peters son Martin som ihop med kompanjonerna Mona-Lisa, Stefan & Claes driver allt vidare i samma härliga familjekänsla. På kontoret sitter Martins fru Madelene och håller koll ekonomin. Vi är totalt runt 20 personer som arbetar i den dagliga driften.

Vi på Sofina erbjuder allt från sallader, luncher, bufféer, mingel, tre rätters middagar, julbord eller skräddarsydda kunduppdrag till företaget eller den privata festen. För oss är det en fröjd och utmaning att hjälpa till oavsett önskemål och nästan inga uppdrag är omöjliga. Vid stora event rekommenderar vi ett möte för konsultation så inget faller mellan stolarna.

Hjärtligt välkomna!